e-Reçete Hakkında

Tarih 07 Mart 2013, 11:30 Editör eRDem YILMAZ

e-Reçete Numarasını artık web sitemizden öğrenebilirsiniz.

Bilindiği Üzere Hastanelerde E-Reçete Sistemine Geçilmiş ve Hastalarımıza yazılan reçeteler artık internet üzerinden gönderilmeye başlanmıştır.

Medula Sistemi Üzerinden Gönderilen Reçeteler için SGK tarafından bir E-Reçete numarası alınmakta ve Hastalarımız Eczaneye gittiklerinde bu numara üzerinden Doktorlarımızın yazdıkları E-Reçeteleri alabilmektedir.

Konu ile ilgili olarak hastanemiz web sayfasından E-Reçete Sorgulama Bölümüne Girerek Doktorunuzun yazdığı reçetelerin e-reçete numarasını öğrenebilirsiniz.

E-Reçete Sorgulama sistemi gerek hasta -hasta yakını ve eczacılarımız için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.

E-Reçete Sorgulama ekranına Hastanemiz web sayfasında sağ tarafta bulunana menü üzerinden
e-reçete Sorgulama ekranından ulaşabilirsiniz.

Bu haber 880 defa okunmuştur.

Sağlık Turizmi Tanıtım Filmleri

Sağlık Turizmi Tanıtım Filmleri Sağlık Turizmi Araştırma ve Web Projesi Kapsamında Hazırlanan 5 Dilde Tanıtım Filmleri

Baş Sağlığı...

Baş Sağlığı... Vefat İlanı

Fiziki imkanları (muayene odaları, bekleme alanları,ses,ısı vb.)

Tüm Anketler

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi